Garantipolitik

Ratio 5 års garanti

Vi er stolte af at kunne tilbyde denne (begrænsede) garanti til Ratio Six- og Ratio Eight-kaffemaskiner.

HVAD ER DÆKKET AF GARANTIEN?

Ratio LLC garanterer Ratio Eight og Six kaffemaskiner i 5 år, fra den oprindelige købsdato, mod materiale- og fabrikationsfejl. Hvis din Ratio Eight- eller Six-kaffemaskine i denne periode viser sig at være defekt efter vores inspektion, vil vi reparere eller udskifte din kaffemaskine. Dette er de eksklusive og eneste retsmidler, der er tilgængelige under denne garanti.

GARANTIEN DÆKKER IKKE

Vores garanti gælder ikke for produktfejl som følge af:
– Mineralophobning i tank og rør (på grund af manglende “afkalkning”)
– Brug af forkert eller ureguleret elektrisk spænding eller strømforsyning
– misbrug eller forkert brug (herunder utilsigtet beskadigelse af enheden eller glasdele)
– Ukorrekt udført vedligeholdelse eller reparationer
– Normalt slid og ælde
– Professionel brug

SÅDAN FÅR DU GARANTISERVICE

Hvis din kaffemaskine har brug for garantiservice, bedes du kontakte os på info@ratiocoffee.se eller ved at udfylde vores serviceanmodningsformular. garantiformularen i afsnittet Garanti og service på vores hjemmeside. Det omfatter serienummeret på din kaffemaskine og købsbevis for at fastslå salgsdatoen. Hvis du ikke kan fremvise et købsbevis, starter din 5-årige garantiperiode fra datoen for vores første salg af kaffemaskinen i vores registre.

Send ikke din kaffemaskine til os uden en returtilladelse. Du er ansvarlig for forsendelsesomkostningerne for at returnere kaffemaskinen til os. Returnerede kaffemaskiner skal sendes i korrekt emballage og med forsikring mod tab eller beskadigelse, da vi ikke er ansvarlige for produkter, der går tabt eller beskadiges under transporten. Vi hjælper gerne med en fragtlabel, bare spørg os om det.

Når vi har modtaget din kaffemaskine, vil vi reparere eller udskifte den, hvis vi vurderer, at den er dækket af garantien. Hvis vi finder ud af, at din enhed kun skal rengøres eller skal repareres på grund af en af de udelukkede betingelser ovenfor, vil vi kontakte dig og tilbyde at servicere din enhed for en fast pris eller returnere din enhed uden reparation.

Udskiftede eller reparerede enheder vil være dækket af den samme 5-årige garantiperiode, der går tilbage til købsdatoen for det originale produkt.