Om Ratio Kaffe

Ratio kaffemaskiner er designet i Portland, Oregon, USA. Virksomheden blev grundlagt i 2012 af Mark Hellweg med det mål at lave verdens bedste kaffemaskiner.

Der er masser af produkter i verden, der knap nok er “gode nok” eller holder “længe nok” til færre penge. Vi mener, at de fleste produkter ikke er gode nok, når man ser på det store billede: den samlede ejertid. Derfor ønskede vi at designe en maskine til kaffeforbrugere med højere standarder. De personer, der vil have det hele: nuanceret smag, nem brygning, hæld-over-præcision, enkelhed og lang levetid.

Det første produkt på markedet var Ratio Eight, som nogle år senere blev efterfulgt af Ratio Six.

Ratio blev født ud af et simpelt spørgsmål:

I en tid med super premium espressomaskiner, hvorfor har de almindelige kaffemaskiner så ikke udviklet sig mere?

Se videoen om Ratio Coffee

Vores team af erfarne designere og producenter sikrer, at hver del fremstilles med omhu og sans for detaljer. Naturligvis anvendes kun de bedste materialer.

I lang tid var kaffeentusiaster nødt til at vælge enten en kompleks bryggemetode (kvalitet frem for enkelhed) eller en alt for forenklet (bekvemmelighed frem for kvalitet), når de skulle vælge en kaffeløsning til hjemmet. Og ingen af dem var særligt smukke.

Det var drivkraften for at starte Ratio tilbage i 2012: at skabe en løsning, der kombinerede skønhed, enkelhed og kvalitet i en enkelt oplevelse. Vi ville ikke have, at man skulle ofre det ene for det andet.

For god kaffe, hver dag!
Mark Hellweg
Grundlægger