Købs- og leveringsbetingelser

Her kan du læse om vores købs- og leveringsbetingelser.

I almindelighed

 Forsendelsesgebyr 55 kr. Gratis fragt på ordrer over 500 kr.

   •  Alle priser i webshoppen er inklusive moms.

   •  Alle varer forbliver Ratio Coffee Nordics ejendom, indtil fuld betaling er modtaget.

   •  Alle forsøg på svindel anmeldes altid til politiet. Vores butik forbeholder sig ret til at annullere et køb, hvis der er mistanke om svindel.

   •  Vi forbeholder os ret til at lave typografiske fejl på hjemmesiden.

  Betalingsmetoder

  Du vælger din betalingsmetode, når vi har modtaget din ordre.

  1. kortbetaling med VISA eller MasterCard

  Du kan altid føle dig tryg, når du betaler med kort hos os. Vi samarbejder med Klarna og DIBS Payment Services, de førende udbydere af online betalingstjenester i Norden og certificeret i overensstemmelse med Payment Card Industry Data Security Standard (PCO-DSS). Når du betaler med kort, bliver du sendt videre til en sikker side via SSL-certifikat, hvor du trygt kan indtaste dine kortoplysninger og gennemføre betalingen. Når betalingen er godkendt, vil du blive sendt tilbage til Ratio Coffees hjemmeside, hvor du vil modtage en bekræftelse på købet.

  2. faktura, betaling 30-60 dage med Klarna.

  Når du vælger at betale via faktura, giver vi dig mulighed for at betale 30 eller 60 dage fra den dato, vi sendte varerne eller kvitteringen for levering, eller fra tilgængelighedsdatoen for tjenesterne eller det digitale materiale. Vi overdrager vores krav om betaling for dit køb til Klarna Bank AB (“Klarna”). Klarna vil sende dig en betalingsinstruks, hvor du skal betale direkte til Klarna. For kontaktoplysninger og yderligere information om Klarna, gå til klarna.se

  Hvis du tidligere har valgt at deltage i Klarnas månedlige fakturagrupperingstjeneste, vil fakturaen i stedet blive inkluderet i din månedlige faktura. Det betyder, at alle de fakturakøb, du foretager i en bestemt periode, samles på en enkelt faktura i stedet for at blive sendt som separate fakturaer pr. køb. Kredittiden på hver enkelt faktura, der indgår i samlefakturaen, varierer mellem 14-45 dage, afhængigt af hvornår i aggregeringscyklussen købet blev foretaget, og varerne/tjenesterne blev leveret/afsendt. Alle fakturakøb, der er aktiveret før skæringsdatoen, samles på én månedlig faktura. Fakturakøb, der aktiveres efter skæringsdatoen, vil blive inkluderet i den næste månedlige faktura.   

  3. Delvis betaling med Klarna.

  I samarbejde med Klarna tilbyder vi muligheden for at opdele din betaling mellem 3 og 48 måneder. Læs Klarnas fulde vilkår og betingelser her.

  Leverancer

  Vi sender alle vores pakker med DHL eller DB Schenker, som leverer forsendelsen til din nærmeste agent. Normal leveringstid fra vores lager er 2 arbejdsdage.

  Uafhentede pakker

  Vi opkræver 300 SEK for varer, der ikke afhentes. Hvis du annullerer ordren, når pakken allerede er sendt fra os, skal du hente den og returnere den til os, ellers vil pakken blive registreret som ikke modtaget og automatisk blive opkrævet.

  Transportskader

  Alle pakker, der forlader os, er forsikrede. Hvis pakken og/eller dens indhold er beskadiget, når du modtager den, skal det straks rapporteres på stedet. Hvis du har åbnet pakken og opdager, at noget er beskadiget, bedes du tage et billede, der viser skaden, og vedhæfte det til en e-mail til: info@lindenbaum.se.

  Når du returnerer pakker til os, er du ansvarlig for transportrisikoen. Hvis produktet er beskadiget, skal du sende det tilbage til os, så sender vi dig et nyt produkt. Vi dækker forsendelsesomkostningerne for beskadigede pakker.

  Ret til annullering

  Kunden har altid 14 dages fortrydelsesret i henhold til loven for alle købsaftaler om varer indgået via internettet og andet salg uden for fast forretningssted. Ratio Coffee Nordic tilbyder altid 90 dages fuld fortrydelsesret. Fortrydelsesretten gælder kun, hvis varen og den originale emballage er ubeskadiget, men i henhold til loven har kunden altid ret til at håndtere varen på den måde, der er nødvendig for at finde ud af dens egenskaber og funktion.

  Hvis du fortryder dit køb og returnerer et produkt til os, refunderer vi købsbeløbet, men vi har ret til at fratrække et eventuelt værditab som følge af unødvendig brug af produktet med det formål at teste dets egenskaber og funktion. Værditabet vurderes fra sag til sag. Fortrydelsesfristen løber fra den dag, kunden modtager varen.

  Du er som kunde ansvarlig for risikoen ved returforsendelse: denne risiko omfatter blandt andet, hvis produktet beskadiges eller går tabt under transporten.

  Tilbagevenden

  For at foretage en returnering skal du altid kontakte vores kundeservice. Kontakt osher.